Atlete boos; dictator heel boos!

Witrussische Krystsina Tsimanouskaya, in gelukkiger tijden. Alhoewel, ze woont nu met haar man en kindje lekker in Polen, toch beduidend minder dictatoriaal. (Beeld: officiele website van de republiek Belarus.)

Ze was gewoon boos. Heel boos! Jarenlang getraind op die ene afstand (100 meter) en dan een dag van tevoren van je coach te horen krijgen dat je de andere afstand moet lopen omdat de meiden die daar voor zijn geselecteerd van het Olympisch Comite niet mogen starten want jouw Witrussische sportorganisatie heeft weer eens lopen fucken met dopingregels, heeft zitten dutten, dat stelletje bureauslomerds, stramme apparatsjiks, slaafse nomenklatoera, puntenslijpers, lijnentrekkers, jaknikkers!


Ja, dan flip je! Dan ga je uit je roze geverfde paardenstaartdak! Jezus, wat een stelletje comateuze minkukels die kutofficials! Dus je knalt het op Instagram. Logisch, toch?
Tot zover Krystsina Tsimanouskaya (24). Er circuleerde op Instagram ook een post waarin ze even haarfijn recht voor zijn raap uitlegt hoe de vork in de steel zit: Het Witrussische Olympisch team, geleid door de zoon van dictator Lukashenko is een stelletje prutsers. (Zie verslag van Reuters).

(Beeld: officiele website van de republiek Belarus.)

Die brutaliteit kwam hard aan bij dictator, sinds 1994, Aleksandr Grigorjevitsj Loekasjenko. Ik neigde naar: afschaffen die Olympische Spelen, maar dit soort incidenten maken dat hele medaillescircus de moeite waard. Wat heeft ze die Lukashenko ongenadig te kakken gezet. Ik ben vooral voor meer vrouwen. Sportvrouwen. Meer mondige, vlotgebekte, hondsbrutale, bloedirritante, veel te assertieve, betweterige kutwijven die maar niet ophouden als horzels om die kale sjacherijnige snorrenkop van Lukashenko heen te zoemen. En hij maar om zich heen maaien zonder iets te raken. Want hij snapt ze niet, vrouwen! Deze gefossiliseerde sovjetfacist. Heerlijk, ik heb genoten.
Dit was hoofdstuk Een uit het handboek ‘Hoe zet je een dictator GRANDIOOS VOOR LUL’. Door: Krystsina Tsimanouskaya. Wordt hopelijk spoedig vervolgd.
#athletics#training#instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top