CONTACT

contact@thesoulofeurope.com

Waarom ‘de ziel van Europa’?

Europa wordt aangevallen. We kunnen deze dreiging alleen afwenden als Europa eensgezind is. Zolang eensgezindheid ontbreekt, is Europa een speelbal van kwade machten.

Lees meer

unanimously defending human dignity

Europe What’s Next?

De komende Europese verkiezingen worden de meest beslissende in de geschiedenis van de Europese Unie: Krijgen populistische partijen zoveel macht dat zij de Unie kunnen ontmantelen en is dit tij nog te keren?
Kom daarom naar het symposium Europe What’s Next op 20 en 21 april in Maastricht waar tal van prominenten hun licht zullen laten schijnen over Europa’s toekomst.

Europa bevindt zich midden in een ‘perfecte storm’: Toenemende immigratie, de grootste oorlog op het continent sinds 1945 en een opmars van populistische politici. Massaprotesten van links en van rechts tegen de gevestigde orde die steeds militanter worden, wegblokkades van boeren en van klimaatactivisten. Ondertussen veroorzaakt klimaatverandering steeds vaker weersextremen. De energietransitie vraagt veel van mensen die toch al veel onzekerheid voelen over de toekomst vanwege dreigende recessie en politieke instabiliteit aan Europa’s buitengrenzen: In Rusland, de Kaukasus, in het Midden-Oosten en in Afrika. En dat terwijl Europa niet meer kan blindvaren op Amerikaanse steun. In het oog van deze orkaan heeft 20 en 21 april het symposium Europe What’s Next plaats. Het is alle hens aan dek dus kom en laat u inspireren door de beste deskundigen en denk met hen mee over oplossingen voor Europa!

Alle informatie vind je op: www.europewhatsnext.eu


0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x