CONTACT

contact@thesoulofeurope.com

Waarom ‘de ziel van Europa’?

Europa wordt aangevallen. We kunnen deze dreiging alleen afwenden als Europa eensgezind is. Zolang eensgezindheid ontbreekt, is Europa een speelbal van kwade machten.

Lees meer

unanimously defending human dignity

Gesprek met bankier-banneling

Als de Russische econoom Sergei Guriev en The Conversation in de ochtend van 16 februari bij elkaar komen om te praten, is het nieuws over de dood van oppositieleider Alexei Navalny nog niet bekend. We bespreken hoe de internationale gemeenschap zijn gevangen vriend het beste kan beschermen. Guriev heeft de dood van Navalny, door het Westen afgedaan als een politieke moord georkestreerd door het Kremlin, sindsdien omschreven als “verschrikkelijk nieuws – niet alleen voor de toekomst van Rusland, maar ook voor Oekraïne, Europa en de hele vrije wereld”. Hij heeft ook Yulia Navalnaya gesteund als een “sterke en onafhankelijke leider” op Twitter dagen nadat de weduwe van de oppositieleider – zelf een opgeleide econoom – aankondigde dat ze het stokje van haar man zou overnemen.


0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x