CONTACT

contact@thesoulofeurope.com

Waarom ‘de ziel van Europa’?

Europa wordt aangevallen. We kunnen deze dreiging alleen afwenden als Europa eensgezind is. Zolang eensgezindheid ontbreekt, is Europa een speelbal van kwade machten.

Lees meer

unanimously defending human dignity

Schurken moet je stoppen

Nikki Haley met haar familie bij haar kandidaatstelling tot Republikeins presidentskandidaat in 2023.
Nikki Haley met haar familie bij haar kandidaatstelling tot Republikeins presidentskandidaat in 2023.

Kraakheldere analyse van Republikeins presidentskandidaat Nikki Haley: Waarom de V.S. de Westerse coalitie tegen Rusland in de oorlog in Oekraine moet blijven steunen. ‘Bandieten doen altijd wat ze zeggen. Ze stoppen pas als ze gestopt worden. Ze zijn geweldig transparant. Als Oekraine deze oorlog met Rusland verliest, dan zijn de Baltische staten als volgende aan de beurt en dat zijn NAVO-leden dus dan is Amerika met Rusland in oorlog. Bovendien zal Xi Jinping als hij ziet dat Poetin zijn gang kan gaan, Taiwan bezetten. Terwijl deze oorlog ons 3,5% van ons defensiebudget kost, niet meer.”

Nog ruim een half jaar om de Republikeinse kiezers er van te overtuigen dat Donald Trump een bruikbare idioot is voor dictators als Poetin en Xi en dat zij aan een president Haley een keiharde dobber gaan krijgen. Maar eerst moet zij de bekrompen provincialisten in de Republikeinse Partij verslaan.

Republikeins presidentskandidaat Nikki Haley.


0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x