CONTACT

contact@thesoulofeurope.com

Waarom ‘de ziel van Europa’?

Europa wordt aangevallen. We kunnen deze dreiging alleen afwenden als Europa eensgezind is. Zolang eensgezindheid ontbreekt, is Europa een speelbal van kwade machten.

Lees meer

unanimously defending human dignity

Poolse steun kalft af

Er heeft een fundamentele verschuiving plaatsgevonden als het gaat om de houding die jonge Polen vinden dat hun regering moet aannemen in de oorlog in Oekraïne. In 2022 vond een overweldigende meerderheid van 83% dat de regering Oekraïne moest steunen – maar dit aantal is drastisch veranderd.

Nu is 65% van de respondenten voor voortdurende steun aan Oekraïne, terwijl de resterende 34% wil dat Polen neutraal blijft. Het is duidelijk dat jongeren, meer dan anderhalf jaar na de huidige fase van het conflict en vanwege de angst dat andere landen bij de oorlog worden betrokken, voorzichtiger zijn geworden.

Lees verder op The Conversation: https://tinyurl.com/5n97x68s


0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x