CONTACT

contact@thesoulofeurope.com

Waarom ‘de ziel van Europa’?

Europa wordt aangevallen. We kunnen deze dreiging alleen afwenden als Europa eensgezind is. Zolang eensgezindheid ontbreekt, is Europa een speelbal van kwade machten.

Lees meer

unanimously defending human dignity

Kantelpunt in Oekraiens offensief

Na twee maanden van trage gevechten lijkt Oekraïne nu sneller vooruitgang te boeken in zijn poging om de Russische troepen te verdrijven. Er zijn nog steeds geen spectaculaire overwinningen geboekt, maar analisten signaleren sectoren waar Oekraïense troepen door de Russische verdediging breken en grondgebied heroveren.

Militair strateeg Christopher Morris denkt dat dit voor een groot deel te maken heeft met het feit dat Oekraïne verse, goed getrainde troepen inzet die zijn uitgerust met de modernste westerse wapens tegen een Russische vijand die ongeorganiseerd is en een laag moreel heeft. Een aanwijzing dat het Kremlin van slag is door de recente Oekraïense successen op het slagveld kan zijn dat de hooggeplaatste bondgenoot van Poetin, Dmitri Medvedev, opnieuw het schrikbeeld oproept van het Russische kernwapenarsenaal.

https://tinyurl.com/yjm2mwhu (The Conversation)


0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x