CONTACT

contact@thesoulofeurope.com

Waarom ‘de ziel van Europa’?

Europa wordt aangevallen. We kunnen deze dreiging alleen afwenden als Europa eensgezind is. Zolang eensgezindheid ontbreekt, is Europa een speelbal van kwade machten.

Lees meer

unanimously defending human dignity

Met alle ogen gericht op het voortdurende tegenoffensief van Oekraïne om het land te bevrijden van de Russische bezetting, wordt er in heel Oekraïne en daarbuiten ook veel gepraat over wat er daarna gebeurt. Dit zal een van de belangrijkste kwesties zijn op de agenda van de Ukraine Recovery Conference van dit jaar, die het Verenigd Koninkrijk en Oekraïne eind juni gezamenlijk als gastheer zullen organiseren in Londen. De komende conferentie zal leiders van de internationale gemeenschap, internationale financiële instellingen, de particuliere sector en het maatschappelijk middenveld samenbrengen om internationale steun te mobiliseren voor de naoorlogse economische en sociale stabilisatie van Oekraïne.

Internationale steun zal ongetwijfeld van cruciaal belang blijven voor het vermogen van Oekraïne om stand te houden en te zegevieren in het licht van de aanhoudende Russische aanvalsoorlog, evenals voor het verdere herstel en de wederopbouw van Oekraïne. In deze geest is het van cruciaal belang te erkennen dat de inzet van Oekraïne voor democratische veerkracht, zowel tijdens de oorlog als in de naoorlogse fase, essentieel is voor het behouden en uitbreiden van deze broodnodige investeringen.

https://tinyurl.com/ckrs8ddf


0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x