CONTACT

contact@thesoulofeurope.com

Waarom ‘de ziel van Europa’?

Europa wordt aangevallen. We kunnen deze dreiging alleen afwenden als Europa eensgezind is. Zolang eensgezindheid ontbreekt, is Europa een speelbal van kwade machten.

Lees meer

unanimously defending human dignity

Iconische Portretten van Audrey Hepburn

Audrey-Hepburn-05De National Portrait Gallery houdt dit najaar een fascinerende expositie over actrice en mode-icoon Audrey Hepburn (1929-1993) vanaf haar jaren als chorus girl in Londens West End tot aan haar filantropisch werk, laat Portraits of an Icon   een van de meest gefotografeerde sterren zien

Een selectie van meer dan zeventig beelden laat Hepburn’s invloed zien op de beeldvorming van de periode waarin zij leefde. Het gaat om zeldzame afdrukken van bekende fotografen zoals  Richard Avedon, Cecil Beaton, Terry O’Neill, Norman Parkinson and Irving Penn. De beelden worden geflankeerd door een reeks vintage magazine covers, film stills en zeldzaam archiefmateriaal die het aangrijpende leven van Hepburn completeren


0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x