CONTACT

contact@thesoulofeurope.com

Waarom ‘de ziel van Europa’?

Europa wordt aangevallen. We kunnen deze dreiging alleen afwenden als Europa eensgezind is. Zolang eensgezindheid ontbreekt, is Europa een speelbal van kwade machten.

Lees meer

unanimously defending human dignity

 

Haal factor 50 maar uit de kast en de ventilator onder het stof vandaan. Pak de koelboxen uit de berging en bereid je alvast mentaal voor op filefrustratie richting de stranden. Er komen dagen aan dat binnen zitten met de ramen dicht koeler is dan buiten iets ondernemen. Althans, dat is de verwachting. We hebben een overzicht gemaakt van de belangrijkste dingen over de hitte deze week.

Voor de komende dagen worden temperaturen ruim boven de 25 graden voorspeld, met enkele dagen tropische temperaturen van boven de 30 graden. De kans is groot dat Nederland de eerste hittegolf sinds 2013 krijgt (toen van 21 tot en met 27 juli), een term die wordt gebruikt als het ten minste vijf dagen 25 graden of warmer is, waarvan minstens drie boven de 30 grade

Vandaag is het op sommige plekken, vooral in het zuiden, al maximaal 28 graden. Morgen zal het al plaatselijk (ruim) boven de 30 graden worden; in het zuiden is volgens het KNMI 33 graden mogelijk. Zoals het er nu naar uitziet worden vooral donderdag en zaterdag erg hete dagen, met verwachte temperaturen van maximaal 34 graden (donderdag) en zelfs 36 graden (zaterdag). Er is vanaf donderdag wel kans op een onweersbui.


0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x